BEHANDLINGER

Velkommen til en bred vifte af behandlinger, udført af vores professionelle team af uddannede og dygtige behandlere.

Fysiologisk wellness massage
Smertebehandling og wellness massage giver øget velvære og bedre livskvalitet

FYSIURGISK SPORTSMASSAGE

er en dybde/tværgående behandling af muskulaturen, der bearbejder muskelspændinger og myoser, så kroppens blodgennemstrømning bliver bedre og musklernes iltoptagelse øges. Med Fysiurgisk Sportsmassage af kroppens muskler opnås en bedre balance i kroppen, fornyet energi, større ydeevne og øget velvære.

Fysiurgisk Sportsmassage behandling kan forkorte restitutionstiden efter sportsskader, og er ofte en vigtig del af et rehabiliteringsforløb, hvor massagen bruges til at sætte skub i en helingsprocess.

• Stimulerer meridianbanerne
• Affaldsstofferne udskilles fra musklerne
• Bevægeligheden øges i muskler og led
• Fornyet energi

WELLNESS AFSLAPNINGS MASSAGE

Wellness massage er en mere nænsom behandling af muskulaturen, hvor musklerne masseres så de opnår en større fleksibilitet,  det virker som afspænding og giver kroppen fornyet energi.

Massagen  bearbejder blidt muskelerne, så kroppens iltning motiveres og udskiller flere affaldsstoffer. Med wellness afslapnings massage opnås en mere afslappet krop, som er mere resistent overfor muskel spændinger, med en behagelig følelse af øget velvære.

GRAVIDMASSAGE

Vi kan løsne op for spændinger i ryg, skuldre og nakke,  mens du ligger på maven. Vi har en rigtig god gravidbriks med plads og støtte til både din mave og barm, så du roligt kan slappe af og nyde behandlingen ligegyldigt, hvor langt henne du er i din graviditet.

ZONETERAPI 

anvendes som et middel til at genoprette det meneskelige legemes balance og til at sikre dets funktion. En ubalance i kroppen viser sig ved sygdom. De hyppigste lidelser hos mennesker, hvor zoneterapi viser sig at have en gavnlig virkning er lidelser i:

• bevægeapparatet, kredsløbsforstyrrelser, fordøjelsessystemet
• allergier, luftvejslidelser, hormonelle lidelser, urinvejslidelser
• ører og øjenlidelser, virusinfektioner, idrætsskader og stress.

SPORTS AKUPUNKTUR 

Sportsakupunktur har en markant smertestillende effekt og kan løsne svære muskelspændinger.

Akupunktur er særdeles effektiv til at aktivere og fremskynde kroppens egen helingsproces. Læs mere om Sports Akupunktur her

KRANIO SAKRAL TERAPI

Kranio Sakral udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode, men i forhold til osteopati og mange andre kropsbehandlinger er Kranio Sakral terapi en meget blid, men dybdegående manuel behandlingsform, som aktiverer kroppens egen genopbygning.

Kranio sakral terapeutens nænsomme berøringer løsner op for spændinger og blokeringer, især omkring hoved, ryg, og bækken. Når man løsner spændingerne i bindevævsmembranerne inde i hovedet, eller bindevævet omkring rygmarvsnerverne, opleves en dyb, vedvarende afspændnig af musklene i nakken og ryggen.

HAMAM BEHANDLINGER

Hamam behandlingen starter med at kroppen varmes i damprum på ca. 50 grader. Derefter bliver du lagt på en opvarmet marmor briks, hvor selve behandlingen starter med at hele kroppen dækkes med sæbeskum og derefter vaskes godt og grundigt af. Der skylles efter med varmt vand og kroppen peeles af behandleren med en handske, så de døde hudceller fjernes, så huden igen er ren og kan ånde.
Behandlingen kan afsluttes med en indsmøring med saltolie for at rense og smøre huden,  eller 20 minutters oliemassage.
Se vores Hamam flyer her…

Hamam behandling

Hvad er behandlingen godt for?
Den renser og stimulerer huden, så den bedre kan ånde. Forøger blodcirkulationen og styrker immunforsvaret. Varmer kroppens muskler op, så den føles afslappet.

SANDVARME BEHANDLINGER

Helt unikt i Danmark tilbyder vi en blid harmonisk og afstressende sandvarme behandling, som bygger på en medicinsk tradition fra det gamle Egypten, hvor varmt sand blev brugt som terapi. Du ligger dig til rette i den varme sandbriks og modtager samtidig massage.

 

Massage, Wellness & Spa